هزینه سفر به ترکیه حساب کتاب ندارد به همین دلیل بهتر است از قبل برای خرج و مخارج سفر برنامه ریزی کرده باشید و جزییات مخارج سفر را محاسبه کنید.
در این مقاله راهنمای کاملی از هزینه سفر به استانبول را آماده کرده ایم امیدواریم که توانسته باشیم مطالب مفیدی را برایتان تهیه کرده باشیم. در نظر داشته باشید آمار اعلامی در این مقاله تقریبی است و عوامل متعددی در هزینه سفر تاثیر گذار است.
دسترسی سریع👇
Toggleواحد پول ترکیه لیر می باشد. اولین قدم برای سفر به خارج از کشور برای مسافران تهیه پول کشور مقصد می باشد که ما در این مقاله تهیه لیر ترکیه مد نظرمان است و در ادامه ی این مقاله تلاش داریم دانشی در اختیار همگان قرار دهیم تا راحت تر این کار را انجام بدهند.
واحد پایین تر از لیر کروش است که هر لیربرابر با 100 کروش است. برای خرید لیر دو راه وجود دارد:
در ضمن شما می توانید بخشی از پول خود را به صورت لیر و بخشی را به صورت دلار با خود ببرید تا در صورت نیاز هر کدام که نیاز بود استفاده کنید.
زبان رایج دراستانبول ترکی می باشد اما مردم استانبول در حد مبتدی به زبان انگلیسی مسلط می باشند.
ساعت رسمی در ترکیه 30 دقیقه عقب تر از ساعت رسمی ایران می باشد.
دین اکثر مردم ترکیه اسلام است اما دین های دیگر نیز در کشور ترکیه وجود دارد.
آب شهری آشامیدنی در کشور ترکیه قابل آشامیدن نمی باشد و بهتر است آب معدنی تهیه کنید.
قبل از سفر به استانبول تعدادی هزینه ثابت وجود دارد که باید آنها را محاسبه کنید. این هزینه ها قابل تغییر است و هزینه های ذکر شده در این مقاله به سال 1400 مربوط می باشد.
در ضمن برای سفر به ترکیه شما نیازی به ویزا ندارید و در کل هزینه های قبل از سفر به دو دسته ی کلی تقسیم می شود.
برای سفر به هر کشور خارجی نیاز به پاسپورت دارید و اگر قبلا سفر به خارج از کشور نداشته اید و پاسپورت تهیه نکرده اید برای سفر به استانبول باید اقدام به گرفتن پاسپورت کنید.
اگر زمان زیادی از صدور پاسپورت شما می گذرد به فکر تمدید پاسپورتتان باشید.
هزینه های صدور و تمدید پاسپورت به شرح ذیل می باشد:
عوارض خروج از کشور مبلغی است که هنگام خروج از کشور هر فرد باید پرداخت کند.
طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 1401 عوارض خروج از کشور برای بار اول 400 و برای بار دوم 600 و برای سوم به بعد 800 تومان می باشد.
برای سفر به استانبول از وسایل نقلیه مختلفی استفاده می شود. که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.
راحت ترین روش برای سفر به استانبول هواپیما می باشد. اگر در شهر دیگری به غیر از تهران زندگی می کنید به شما پیشنهاد می شود که برای سفر خود را به تهران یا تبریز برسانید و بلیط مستقیم از این دو شهر به شهر استانبول بگیرید.
لازم به ذکر است که که خرید بلیط چارتری مقرون به صرفه تر از بلیط های سیستمی می باشد.
واضح است که هزینه بلیط قطار ارزان تر از بلیط هواپیما می باشد اما زمان بر خواهد بود. برای سفر با قطار به استانبول ابتدا باید بلیط قطار تهران به آنکارا تهیه کنید و از آنکارا با قطار سریع السیر یا قطار معمولی خود را به استانبول برسانید که هزینه آن بین 70 تا 95 لیر متغییر می باشد.
شاید هزینه سفر به استانبول در نگاه کلی کم به نظر برسد اما باید تمام هزینه های سفر با خودروی شخصی را بررسی کنیم.
سفر از طریق خودروی شخصی به استانبول از طریق مرز بازرگان امکان پذیر می باشد که به علت طولانی بودن راه بنزین زیادی مصرف می شود و به علت گرانی سوخت هم در ایران هم در ترکیه بخش قابل توجهی از هزینه سفر را در بر می گیرد. در ضمن علاوه بر هزینه بنزین هزینه ی پلاک بین المللی و عوارض های پس از مرز ترکیه را باید قبل از سفر محاسبه کنید.
برای اقامت در استانبول راه های مختلفی وجود دارد. تعداد زیادی هتل در استانبول وجود دارد و همین امر باعث شده تا مسافران با سختی و وسواس بیشتری هتل مورد نظر خود را انتخاب کنند. در انتخاب هتل مورد نظرتان اولین چیزی که باید توجه داشته باشید مقدار بودجه ای است که برای هتلتان در ترجیج می دهید استفاده کنید.
سفر به استانبول در فصل زمستان به علت سردی هوا از استقبال کمتری برخوردار است پس برای مقرون به صرفه بودن هزینه های سفر و انتخاب هتل های خالی با قیمت مناسب به شما عزیزان پیشنهاد می شود.
پیشنهاد دیگری که به شما عزیزان به شما می کنیم برای کنترل هزینه های خودتان بهتر است هتل خود را زود تر از موعد سفرتان رزرو کنید.
هزینه تقریبی خورد و خوراک در این سفر به شرح ذیل می باشد:
آنچه از مقاله هزینه سفر به استانبول آموختیم باید گفت برای کسانی که آشنایی به سفر های خارج ازکشور ندارند و زبان کشور مقصد را بلد نمی باشند بهترین گزینه برای سفر و مدیریت بودجه انتخاب تور مسافرتی اقتصادی می باشد.